Autómentő keresése 06307762151

AZ AUTÓMENTŐ HÍVÁSA

Az autómentő keresése is némi odafigyelést, azaz kis precízitást igényel, ellenkező esetben érdekes problémákba ütközhetünk.

Képzeljük el, hogy békésen autózunk lakóhelyünktől távol, amikor Murphy törvénye beigazolódni látszik, miszerint "ami elromolhat, az el is romlik". 

Ha nincs a telefonunkba elmentve egy ismerős, vagy megbízhatóként ajánlott autómentő telefonszáma, akkor többnyire a Google keresőjét vesszük igénybe, rákeresve az autómentő, vagy autómentés kulcsszóra.Ilyenkor elsőként a fizetett hirdetéssel rendelkező autómentő vállalkozások kerülnek a lista elejére, akiknek a tarifáikba már eleve bele van építve az igen magas Google hirdetés költsége is.

Az ilyen hirdetések általában igen nagy területen jelennek meg, ezért többször előfordult, hogy a Nyíregyházán lerobbant Nyíregyházi autótulajdonosnak a googlen hirdető, de Pesti illetőségű autómentő telefonszáma jelent meg az elsők között a google találati listáján. Ilyenkor ugyebár - akár az éjszaka közepén - megkezdődik a körbe körbe telefonálgatás és csak nagy szerencsével találjuk meg a számunkra releváns autómentő hirdetőt.

Az autómentő keresése akkor lesz eredményes, ha lokális keresést hajtunk végre. Ez annyit jelent, hogy a fent leírtakkal ellentétben az autómentő, vagy autómentés keresőszó után beírjuk a lakóhelyünk szerinti város, vagy a pillanatnyi tartózkodási helyünk nevét is. Ebben az esetben a Google a találati listán szereplő térkép alatt megjeleníti a keresésünknek megfelelő helyen lévő, a felhasználók által nagyra értékelt autómentő vállalkozások nevét, webcímét és telefonszámát. 

Tegyük fel, hogy Nyíregyházán lakunk, de az autónk valahol Dél Pesten, például Dunaharaszti környékén mondta fel a szolgálatot. Ha nyíregyházi autómentőt keresünk, akkor a keresőbe írjuk az "autómentő Nyíregyháza" keresőszavakat. Azonban, ha nem szeretnénk órákat várakozni az autómentő megérkezésére, akkor a keresőbe írjuk be az "autómentő Dunaharaszti" kifejezést, és így a fizetett hirdetéseken átgörgetve, a térkép alatt azonnal megtaláljuk a hozzánk legközelebbi, a felhasználók által nagyra értékelt autómentő vállalkozásokat, akik nem súlyos összegekért hirdetnek az interneten. Az alábbi fotó szemlélteti a pontosított keresésé eredményét:

Remélem sikerült hasznos információval szolgálnom az autómentő kereséséhez, bízva abban, hogy a fentiek alapján mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb autómentőt, ha autómentésre van szüksége!