0-24 Bikázás - Non stop kábeles indítás - Autómentés

Kedves ügyfeleink! A Hazaviszlek Autómentő Bikázás, kábeles indítás és Autómentés szolgáltatása, a Covid-19 Koronavírus miatt elrendelt kijárási tilalom alatt is 0-24 óráig rendelkezésükre áll!

Figyelem!

Az újabb járművek többségét már csak speciális védelemmel ellátott bikázó készülékkel szabad bikázni! 

Az akkumulátorról - akkumulátorra történő bikázás tönkreteheti az autó elektronikáját és ezzel akár milliós kárt okozhat a járműben. Az akkumulátor lemerülése esetén, a Bikázás, kábeles indításhoz mindenképpen hívjon Autómentő szakembert!

Professzionális bikázó készülékeinkkel, éjjel - nappal segítünk járműve életre keltésében!

Az akkumulátor lemerülése igen sok fejfájást okozhat az autósoknak. Alacsony léghőmérsékleten nem csak az akkumulátor csökken, hanem az önindítónak is több elektromos energiára van szüksége ahhoz, hogy kellő mértékben megforgassa a motort. Az akkumulátor sajnos nem csak hidegben, hanem a nyári kánikulában is felmondhatja a szolgálatot és nem okoz boldogságot, ha éppen a nyaralóhelyünk felé, vagy onnan haza tartva romlik el.

Az akkumulátor hibáját két módon tudjuk áthidalni: 

Az egyik megoldás, ha megpróbáljuk betolással életre kelteni autónkat, de ez csak manuális váltó esetén lehetséges, ráadásul a tolás közben felgyülemlett üzemanyag berobbanásakor tönkre mehet a katalizátor is. 

A második a biztosabb megoldás a Bikázás, kábeles indítás. Ilyenkor külső áramforrásból tápláljuk a kellő energiát az indítómotor részére, hogy le tudja adni a motor indításához szükséges fordulatot. A külső áramforrás lehet egy másik autó megfelelő kapacitású akkumulátora a megfelelő keresztmetszetű indítókábelekkel, vagy egy több tízezer forintos idító készülék, amivel ritkán rendelkezik az átlag autós. 

A rossz - kisült akkumulátorban képződő durranó gázok miatt bikázás nem veszélytelen művelet. A bikakábel és a bikázó készülék használatának - így a bikázásnak is - meg vannak a szabályai. Bikázáskor a technológiai szabályok ismerete és betartása is nagyon fontosak! A nem megfelelően végrehajtott bikázás visszafordíthatatlan károkat okozhat a jármű elektromos rendszerében, "komputerében" - vezérlőegységében, aminek a javítási költsége akár százezres, vagy milliós tételre is rúghat. 

A fentiek figyelembevételével a legkézenfekvőbb megoldás az autómentő hívása, aki szakszerűen, további károk okozása nélkül megoldja a Bikázás, kábeles indítás feladatát bikázó kábellel, vagy bikázó készülékkel. 

Amennyiben nem az akkumullátor hibásodott meg, hanem a generátor, akkor járművét el tudjuk szállítani partnercégünkhöz, ahol 0-24 autószerviz működik.

A Hazaviszlek Autómentés non stop autómentő szolgálata Bikázás, kábeles indítás esetén is 0-24 óráig rendelkezésére áll, csak hívnia kell autósegély számunkat:

0-24 autómentő Dunaharaszti - Non stop autómentés Dunaharaszti, 0-24 autómentő Budapest - Non stop autómentés BudapestAutómentés és Autószállítás Magyarországon, Autómentés és Autószállítás külföldről. Ötszemélyes és nagyon kényelmes autómentő terepjárónk egyikével a mentett autó négy utasát is felár nélkül hazavisszük.

Autómentés - 0-24 Terepjáró mentés - 0-24 kisbusz mentés és furgon mentés - Bikázás, kábeles indítás az év minden napján, 0-24 óráig és Autómentés a kijárási tilalom alatt.

Főleg a téli időszakban sűrűn előfordul, hogy az autó akkumulátora lemerül akár az elhasználódása, akár egy úgyfelejtett fogyasztó áramfelvétele miatt.

Ilyen esetben hívjon minket bizalommal, nagyteljesítményű akkumulátorainkkal, vagy bikázó készülékünkkel bármilyen 12 voltos járművet életre keltünk Bikázás, kábeles indítás segítségével.
Vannak savas és vannak zselés akkumulátorok, de egy idő után mindkettő "elfárad", vagy zárlatos lesz, sokszor minden előjel nélkül.
A zselés akkumulátorok elvileg gondozásmenetesek, de a savas akkukban bizonyos időközönként ellenőrizni kell a savszintet, és ha ez a szintjelző alatt van, akkor utána kell tölteni.
Amennyiben az előírt szint alatti savtartalommal használjuk az akkumulátort, könnyen zárlatossá válhatnak a benne lévő cellák, és ezáltal képtelenné válik az önindító megforgatására. Ilyenkor lesz szükség külső segítségre, mert csak a Bikázás, kábeles indítás jelent megoldást.
A savas akkumulátorban a savszintet nyári időszakban érdemes legalább havonta ellenőrizni, így elkerülhetjük a kellemetlen meglepetést, amikor indulnánk valamerre az autónkkal, de az nem indul be.
Egy néhány éve hozott törvény alapján az akkumulátorokra Magyarországon csak egy év garanciát adnak, ellentétben Ausztriával vagy Németországgal, ahol 3 év jótállással adják el ugyanazon típusú akkumulátorokat.
Ha sokat járunk az említett két ország felé, akkor érdemes ott megvásárolni az új akkumulátorokat.

Autómentés szolgálatunk és a 0-24 autószerviz,  Bikázás, kábeles indítás esetén is non stop rendelkezésére áll az év minden napján. 

Szolgáltatási területeink:

Autómentés a kijárási tilalom alatt

0-24 autószerviz

Autómentő

Bikázás Autómentés és Autószállítás Magyarországon

Bikázás Pesterzsébet, kábeles indítás Ferencváros és bikázás Soroksár, non stop kábeles indítás Budapest

Bikázás Gyál - Vecsés - Üllő

0-24 Autómentés és Autószállítás Horvátországból

Bikázás Alsónémedi - Ócsa - Felsőpakony

Bikázás Alsónémedi - Non stop autómentés Alsónémedi

Bikázás Budapest - Non stop autómentés Budapest

Bikázás Bugyi - Non stop autómentés Bugyi

Bikázás Dabas - Non stop autómentés Dabas

Bikázás Délegyháza - Non stop autómentés Délegyháza

Bikázás Dunaharaszti - Non stop autómentés Dunaharaszti

Bikázás Dunavarsány - Non stop autómentés Dunavarsány

Bikázás Felsőpakony - Non stop autómentés Felsőpakony

Bikázás Ferencváros - Non stop autómentés IX. kerület

Bikázás Gyál - non stop autómentés Gyál

Bikázás Halásztelek - Non stop autómentés Halásztelek

Bikázás Ócsa - Non stop autómentés Ócsa

Bikázás Inárcs - Non stop autómentés Inárcs

Bikázás Lajosmizse - Non stop autómentés Lajosmizse

Bikázás M0 - Non stop autómentés M0

Bikázás M1 - Non stop autómentés M1

Bikázás M3 autópálya - Non stop autómentés M3 autópálya

Bikázás M5 autópálya - Non stop autómentés M5 autópálya

Bikázás M6 autópálya - Non stop autómentés M6 autópálya

Bikázás M7 - Non stop autómentés M7

Bikázás Pest Megye - Non stop autómentés Pest megye

Bikázás Pesterzsébet - Non stop autómentés XX. kerület

Bikázás Ráckeve - Non stop autómentés Ráckeve

Bikázás Soroksár - non stop autómentés XXIII. kerület

Bikázás Szigethalom - Non stop autómentés Szigethalom

Bikázás Szigetszentmiklós - Non stop autómentés Szigetszentmiklós

Bikázás Taksony - Non stop autómentés Taksony

Bikázás Üllő - non stop autómentés Üllő

Bikázás Vecsés - Non stop autómentés Vecsés

Bikázás XXI. kerület Csepel - Non stop autómentés Csepel XXI. kerület

Bikázás Dunaharaszti - Taksony - Szigethalom - Szigetszentmiklós

Bikázás Dunavarsány - Délegyháza - Bugyi

Autómentés és Autószállítás külföldről

0-24 Autómentés és Autószállítás Horvátországból

Autómentés Ausztriából

Autómentés Csehországból

Autómentés Szlovákiából

Autómentés Németországból