Autómentő, autómentés, autószállítás és bikázás HÍVJON BIZALOMMAL:
(06-30) 776-2151

Hírek

Autómentő Hírek, Cikkek

Autómentés, terepjáró mentés, furgon mentés, kisbusz mentés, autószállítás.

A legtöbb 3.5 tonnás autómentő kisteherautó maximum 1400 kg-os autót tud biztonságosan menteni. Ezek a teherautók általában 2 vagy 3 személyesek, így a mentett autó utasai közül egy vagy két főt tudnak magukkal vinni az autómentést követő autószállítás folyamán.

A fenti korlátok kiküszöbölése miatt álltunk át a terepjáró által vontatott, autószállító tréleres autómentésre. Terepjáró autómentőinkkel típustól függően 2.8 – 3.5 tonnát vontathatunk, és a bajba jutott autó négy utasát is kényelmesen haza tudjuk szállítani a lerobbant autóval együtt, Európa bármelyik területéről.

Az autómentő terepjáróinkkal vontatott autószállító tréler raksúlya 2200 kg és 2800 kg között van, amibe bőven belefér például egy nagyobb Land Rover Discovery, vagy egy nagyobb motoros Audi Q7 terepjáró is, amiknek az önsúlya közelíti a 2,8 tonnát.

Kisbusz mentés és furgon mentés esetén L2 – L3 hosszméretű járműveket tudjuk szállítani 2.8 tonnáig. Az ennél hosszabb furgon mentését 8 méteres autószállító trélerrel oldjuk meg, de a 8 méteres tréler önsúlya miatt, ezeket 2500 kg-ig tudjuk szállítani.

Az autómentés Budapest területén és környékén csak egy kis része a tevékenységünknek, fel vagyunk készülve arra, hogy az autómentés külföldről, Európa teljes területéről megoldásra leljen.

Minden esetben elsődleges célunk a gyorsaság és ügyfeleink elégedettsége, ezért igyekszünk mindig megtalálni a leggyorsabb és pénztárcabarát megoldást az autómentés és az autószállítás kivitelezésére.

Számunkra is nagyon fontos a pontos és gyors munkavégzés, amit tapasztalt autómentő kollégáink hozzáértése és precizitása garantál!